Help

Voor wie is deze site bedoeld?

delossegroepen.be is bedoeld voor alle Aalsenaars die sympathie hebben voor de losse groepen en vinden dat deze moeten kunnen blijven opstappen in de stoet en natuurlijk voor alle leden van Aalsterse losse groepen die tegen het verbannen van de losse groepen uit de Aalsterse Carnavalstoet zijn.

Hoe kan ik mijn losse groep plaatsen?

Neem contact met ons op via het contact formulier en we sturen je een mail met wat er moet gebeuren.

Opgelet! Kijk eerst eens op de pagina Groepen of jouw groep nog niet is geregistreerd is, zodat dezelfde losse groep niet meerdere keren wordt geregistreerd.

Hoe upload ik enkele foto's?

Log in en kies in het menu aan de rechterkant van de pagina voor "Foto toevoegen". Je geeft per foto de informatie in die wordt gevraagd en klikt op "Opslaan" wanneer je klaar bent. Foto's van hetzelfde jaar, zullen samen worden gezet op de pagina van jouw groep.

Het is de bedoeling foto's te plaatsen die representatief zijn voor je optreden als losse groep in de stoet, dus geen logo's, karretjes in aanbouw, caféscènes en diens meer.

Nog vragen?

Je kan altijd contact opnemen via het contact-formulier om een vraag te stellen.

Ben ik als lid van De Losse Groepen automatisch ingeschreven voor de stoet?

Neen, lid worden van onze vereniging betekent enkel dat u zich achter de beloften in het ondertekende charter schaart en eist te mogen in de stoet gaan op een zelfgekozen plaats. Je bent niet officieel ingeschreven en valt niet onder de verzekering van de stad.